Svinjski kotleti v zeliščnih drobtinah
Svinjski kotleti v zeliščnih drobtinah so sočna jed. Mehko meso se odlično poda s hrustljavo skorjico iz zeliščnih drobtin. Kombinacija svežih zelišč, kot so drobnjak, rožmarin in peteršilj, obogatijo okus mesa. Poleg kotletov postrežemo mešano solato DROGA.

4 osebe

45 minut
Sestavine
Svinjski kotleti
1 kg (10 zrezkov)
Drobtine
160 g
Parmezan
40 g
Peteršilj
Šop
Rožmarin
2 žlici
Drobnjak
2 žlici
Česen
2 stroki
Jajce
2
Moka
Mešana solata DROGA
Rdeča pesa DROGA
Olje za cvrtje
Svinjski kotleti v zeliščnih drobtinah
Svinjski kotleti v zeliščnih drobtinah so sočna jed. Mehko meso se odlično poda s hrustljavo skorjico iz zeliščnih drobtin. Kombinacija svežih zelišč, kot so drobnjak, rožmarin in peteršilj, obogatijo okus mesa. Poleg kotletov postrežemo mešano solato DROGA.
2.
korak
Priprava zeliščnih drobtin
Pripravimo zeliščne drobtine tako, da v mešalniku zmešamo drobtine, parmezan, česen, peteršilj, rožmarin in drobnjak. V tri krožnike razporedimo moko, zeliščne drobtine in razžvrkljana jajca.