PARADIŽNIKOVA OMAKA-ŠALŠA OKUSNA OMAKA PRIMORSKIH NON
Paradižnikove omake so vsestransko uporabne, enostavne in odličnega okusa. Če se jih pogreje, so odlične za k testeninam, mesnim, ribjim, zelenjavnim jedem, k picam, tortiljam, ali pa samo kot kulinarični dodatek za popestritev okusa (npr. za v juho). V Drogi pripravljamo tri vrste sočnih, ravno prav gostih in okusnih paradižnikovih omak.
Okusno omako primorskih non lahko pripravimo vedno na nov način. Ponudimo jo k testeninam, rižu, uporabimo jo kot omako pri pici ali kot dodatek k mesnim jedem. Več kot 90 % omake predstavljajo sočni slovenski paradižniki, katerim sta dodani čebula in slovenska bazilika. Omaka je naravna in zdrava, brez konzervansov.
Paradižnikova omaka – šalša – pripravljeno z ljubeznijo
Okusno omako primorskih non lahko pripravimo vedno na nov način. Ponudimo jo k testeninam, rižu, uporabimo jo kot omako pri pici ali kot dodatek k mesnim jedem. Več kot 90 % omake predstavljajo sočni slovenski paradižniki, katerim sta dodani čebula in slovenska bazilika. Omaka je naravna in zdrava, brez konzervansov.
Paradižnikova omaka – šalša – pripravljeno z ljubeznijo