AVG / 2024

OŽIVIMO PRAZNE KOZARČKE!

Nagradni natečaj za vroče poletne dni.

Pri vložninah Droga pišemo novo poglavje na področju trajnostne naravnanosti. V začetku letošnjega leta smo namreč prešli na novo in lažjo embalažo pri manjši militraži kozarcev za vlaganje, s čimer bomo letno prihranili približno 9,6 ton stekla in s tem manj obremenjevali domače okolje! In ker verjamemo, da prazni Drogini kozarčki ne sodijo v smeti, smo za vas in vaše otroke pripravili super nagradni natečaj.

Nobene potrebe ni, da Drogin prazen kozarček pristane v smeteh. Postane lahko čudovit okras ali praktični pripomoček. Iz njega lahko ustvarimo priročne laterne, vanj shranimo žebljičke, ga uporabimo kot vazo za rože na terasi, ali pa svoje mesto ponovno najde v kuhinji, kot kozarec za shranjevanje pribora ali pa soli in sladkorja … Možnosti je nešteto, nekaj DIY idej najdete tudi na našem Facebook profilu, kjer smo ustvarjali skupaj z znanimi Slovenci.

Kako boste pa bi oživili Drogine kozarčke?

Sedaj ste na vrsti vi. Vabljeni, da k ustvarjanju vključite tudi otroke. Pred nami je dolgo poletje in idealen čas za malo ustvarjanja. Nagradni natečaj ni samo priložnost za kratkočasenje, temveč tudi za izražanje domišljije, ustvarjalnosti … naj pri tem ne bo omejitev, ali pa zgolj tiste, ki si jih postavite sami.
 
Vaše umetnine ne bodo samo sestavni del naše poletne galerije. Trije izbranci boste namreč prejeli prav posebno nagrado -  osvojite lahko darilni bon za družinski obisk LUŠTne domačije in pogostitev s pico. Na njej rastejo sočni in dišeči paradižniki, ki jih uporabljamo za našo paradižnikovo omako – šalšo.

Kako sodelujete?

  1. Ponovno uporabite Drogin prazen kozarček in iz njega izdelajte izdelek po svoji želji, nato ga poslikajte in fotografijo prilepite v komentar pod objavo na Facebook profilu.

  2. Izmed vseh prejetih fotografij bo strokovna žirija izbrala 3 najbolj kreativne, ki bodo prejeli nagrado.

Nagrada: 3 x darilni bon za družinski obisk LUŠTne domačije in pogostitev s pico.

Nagradni natečaj poteka na našem Facebook profilu, od 6. 8. 2024 do vključno 29. 8. 2024. Nagrajence bomo objavili dan kasneje, in sicer 30. 8. 2024.


 
Pogoji in pravila nagradnega natečaja »Oživimo prazne kozarčke« se nahajajo tukaj.
 
Veselimo se vaših izdelkov!